­

Werkwijze

“In dialoog met de opdrachtgever”

Jan-Evert: “Het ontwerpen van een interieur is een traject dat we samen met onze klant ingaan. Dat vraagt investering, durf en vertrouwen van onze klanten, want we bieden geen veilig standaardconcept maar maatwerk. We gaan samen met de klant op zoek naar een lijn, een verhaal. En dat is niet mijn verhaal, maar hun verhaal. Alleen het vertalen van je eigen verhaal naar jouw woonomgeving maakt een huis tot een thuis. We begeleiden en adviseren in die zoektocht: pas als je weet wat je wilt, wordt het zoeken makkelijker.
Tijdens dit traject is het mijn rol om de ruis weg te halen, de lijn vast te houden en om het proces te begeleiden. Van bouw tot aan de inrichting. Zo zorgen we dat het uiteindelijke  interieur past bij de klant en er een consistent, synergetisch geheel ontstaat.

We werken nauw samen met Beishuizen Ongering Smets Architecten en kunnen daardoor het interieurontwerp al in een vroeg stadium in een woningontwerp integreren. Samen coördineren we het hele proces, van begin bouw tot aan de inrichting, vanuit één bureau."

­ 2012 - 2024 De Brouwer Binnenwerk

­